Σοκ στην Ξάνθη ! Απαγχονισμένος βρέθηκε 20χρονος ποδοσφαιριστής

xeri.medium

Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και στην ποδοσφαιρική κοινότητα τω Ιωαννίνων, από την τραγική είδηση, πως ο Ντογκουκάν Καραοσμάν, βρέθηκε απαγχονισμένος σε ηλικία 20 ετών.

Ο νεαρός το τελευταίο διάστημα ζούσε κυρίως στα Ιωάννινα, όπου και φοιτούσε στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου της πόλης. Παράλληλα, έπαιζε και ποδόσφαιρο, με τα χρώματα του τοπικού ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Facebook.

01146567455

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthinews.gr, ο Καραοσμάν φέρεται να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Οι χωριανοί του κάνουν λόγο για προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του λίγες μέρες μετά την αλλαγή του χρόνου.

Τον νεαρό βρήκαν συγγενείς του σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι του και κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, η οποία αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, καθώς και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Π.Ο.ΕΛ. που αγωνίζονταν, για την απώλεια του νεαρού φοιτητή από την Ξάνθη ΚΑΡΑΟΣΜΑΝ ΔΟΓΟΥΚΑΝ».There are no comments

Add yours