ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες του Ολυμπιακού»

1892578-353×221

Για δικαίωση έκανε λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά την απόφαση της EuroLeague να βάλει στο συρτάρι την καταγγελία του Ολυμπιακού περί κατηγορίας του Παναθηναϊκού ότι δωροδόκησε τους διαιτητές του ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία όσον αφορά την εν λόγω καταγγελία από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τη βάλει στο… αρχείο και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να βγάζει ανακοίνωση όπου έκανε λόγο για δικαίωση.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».There are no comments

Add yours