Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τόλμησε – Δείτε την αλλαγή στα μαλλιά της

0d0c0436-spiropoulou

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια ιδιαίτερα εντυπωσιακή που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις με την εξωτερική της εμφάνιση. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

H ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν ρωτήθηκε αν της αρέσει όταν βλέπει την εικόνα της στην τηλεόραση και α την ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Η ίδια απάντησε: «Γενικότερα βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο, όχι μισοάδειο. Είμαι φύσει αισιόδοξη, όμως πάντα προσγειωμένη. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Όταν μου έδειχνε ο Δημήτρης Σκουλός τις λήψεις που κάναμε για το εξώφυλλο του Celebrity και ενώ έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, του είπα: «Αν περιμένεις να σου πω ότι τρελαίνομαι με τον εαυτό μου, δεν θα σου το πω ποτέ». Πράγματι, δεν θα πω ποτέ ότι κάνω κάτι τέλεια, ότι είμαι πανέμορφη, δεν θα κοιταχτώ ποτέ στον καθρέφτη και θα πω «μπράβο, κορίτσι μου, τα κατάφερες»».

spiropoulou-ekso

Ενώ στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό της καταξιωμένο απάντησε: «Όχι, ούτε θεωρώ ότι έπιασα ταβάνι επαγγελματικά. Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι ότι πρέπει να τα καταφέρω και σήμερα, να πάω ένα βήμα παρακάτω. Δίνω εξετάσεις σε καθημερινή βάση. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν και είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα.

Άλλωστε, αυτό είναι και το ωραίο του πράγματος: να προσπαθείς ολοένα για το καλύτερο. Αν ένιωθες ότι έχεις φτάσει στο τέρμα, ότι τα κατάφερες όλα, τι νόημα θα είχε μετά η ζωή;»

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, που ομολογουμένως μας εντυπωσίασε. Συγκεκριμένα, η ίδια μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram ότι έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

c4d078c0-σπυροπούλου-μαλλιάThere are no comments

Add yours