Ήδη κάποιες celebrities έχουν ξεκινήσει τις αλλαγές ! Οι 7 αποχρώσεις που θα υιοθετηθούν το 2019

ebda3b16-μιρανδακερρ

Τα hair trends της επόμενης σεζόν τα είδαμε στην εβδομάδα Μόδας και πολύ μας άρεσαν. Τα χρώματα ήταν πότε ιδιαίτερα και πότε γοητευτικά. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε να έρθει η νέα χρονιά. Μπορείτε να το συζητήσετε και να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει και σας ταιριάζει.

Εμείς επιλέξαμε τις 7 αποχρώσεις που θα δούμε παντού την επόμενη σεζόν και απ’ ότι φαίνεται οι celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει να υιοθετούν κάποια από αυτές.

Ας τις δούμε:

Καστανό και χρυσό: Η αντίθεση θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και μάλιστα με τον τρόπο που την υιοθέτησε ήδη η Miranda Kerr. Άφησε τα μαλλιά της καστανά και έβαψε τις δύο μπροστινές τούφες σε ένα ξανθό-χρυσό τόνο.

http://www.instagram.com/p/Bn6twd7HL6w/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jCwABAAGy6-5CtqtFO02Fklrj

Δυνατό Μαύρο: Και όχι, δεν εννοούμε εκείνο που είχατε επιχειρήσει στην εφηβεία σας όταν περνούσατε την goth φάση αλλά αυτό που είναι υπέροχο και γυαλιστερό.

http://www.instagram.com/p/BpCXPyajaTO/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jCwABAAGysQPEzdUxoGnRlKOv

Σταχτί: Ιδανικό look αν δεν θέλετε να βάψετε όλα τα μαλλιά σας γκρι. Το σκούρο χρώμα στη ρίζα είναι ότι καλύτερο αν θέλετε να τα μακρύνετε.

http://www.instagram.com/p/BpNgaqAH97q/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jCwABAAGjaRqrt–6qJavOXx2

Pastel Pink: Το είδαμε στο show του Marc Jacobs και το λατρέψαμε. Τα μοντέλα είχαν επίσης γαλάζια, μοβ, πορτοκαλί και το συγκεκριμένο ροζ που έκανε την διαφορά παρά το γεγονός ότι ήταν το πιο διακριτικό απ’ όλα.

http://www.instagram.com/p/BnpdlTDlyVY/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jFAABAAHq4B3MnVHM62al_9b-

Baby Blonde: Αν δεν είστε έτοιμες ή σίγουρες ότι θέλετε να αποκτήσετε μια πλατινέ απόχρωση το συγκεκριμένο χρώμα είναι η ωραιότερη εναλλακτική. Η έμπνευση προέρχεται από τα ξανθά μαλλιά των παιδιών ή των surgers που τα ξανοίγει ο ήλιος.

http://www.instagram.com/p/BpDWFxwni54/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jFAABAAEDV-dPQ7PiC1G6yf-C

Καστανό με χάλκινες πινελιές: Ακολουθώντας την τάση που το καστανό μπερδεύετε με πιο ανοιχτές αποχρώσεις ο συγκεκριμένος συνδυασμός του καφέ με το χάλκινο θα επικρατήσει την επόμενη σεζόν.

http://www.instagram.com/p/Bo2tzMznrDo/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jFAABAAFTZdz4ekz5cZTRlanB

Strawberry Honey: Κάτι ανάμεσα σε χρυσό ξανθό και φωτεινό χάλκινο. Είναι απόχρωση του κόκκινου αλλά με σε μια πιο τρυφερή και απαλή εκδοχή.

http://www.instagram.com/p/Bo7bIn4hyo9/?utm_source=ig_embed&ig_mid=W_1jFwABAAG_kfWsHykvuRiwCVpEThere are no comments

Add yours