Εκρηκτική η Φελίσια Λαπάτη – Δείτε τις Φωτογραφίες του σέξι μοντέλου και παρουσιάστριας

felicia1

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και στη συνέχεια την κέρδισε η παρουσίαση. Με την είσοδο της, κιόλας, στη μικρή οθόνη κέρδισε τις εντυπώσεις, κυρίως, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Η Φελίσια Λαπάτη διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και όμορφο πρόσωπο και δεν ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει ως μία εντυπωσιακή παρουσία. Πριν λίγους μήνες, πήρε μέρος στο Survivor 2, όπου οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλλίγραμμο κορμί της, αφού κυκλοφορούσε με μπικίνι, αλλά δε μπορούμε να πούμε ότι θαύμασαν και τις αθλητικές της επιδόσεις.

Αν και είναι λάτρης της γυμναστικής και των σπορ γενικότερα. Μάλιστα, της αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ενώ είναι φανατική Παναθηναϊκός και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας της. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα κάλλη της, μέσα από τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

felicia4

felicia5

felicia10

felicia6

felicia1-353x221 (1)

felicia7

felicia3

felicia9

felicia8

felicia2There are no comments

Add yours