Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις δύο κυρίες του Greece’s Next Top Model

dfsfsdf-353×221

Για τη σχέση της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί. Τα περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν τις δύο κυρίες του Greece’s Next Top Model να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ μία διαμάχη που είχαν στη διάρκεια των οντισιόν για το σωματότυπο που θα πρέπει να έχουν τα σύγχρονα μοντέλα, είχε πυροδοτήσει τις φήμες.

Στη συνέχεια, τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φρόντιζαν μέσα από τις δηλώσεις τους να διαψεύδουν τα όσα ακούγονται για τη μεταξύ τους σχέση. Και τώρα, έρχεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μέσα από τη στήλη του στο Πρωινό, αποκάλυψε ότι οι δύο κυρίες της κριτικής επιτροπής του GNTM είχαν ένα έντονο επεισόδιο στη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Μιλάμε για κανονική μανούρα πια… Μιλάμε για την Καγιά από τη μία που τη σιγοντάρει και λίγο ο Μπράτης και από την άλλη είναι ξεκάθαρα απέναντι ο Σκουλός και η Παπαγεωργίου. Μάλιστα, ένας καβγάς που έγινε μπροστά στις παίκτριες κόπηκε στο μοντάζ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό.There are no comments

Add yours