Απίστευτο ! 10 αιτίες καρκίνου που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση και δεν γνωρίζουμε

42-61-750×429

Mε σκοπό την απόκτηση κέρδους από διάφορες αρρώστιες η φαρμακευτική βιομηχανία έχει αποσιωπήσει αιτίες καρκίνου.Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς έχουν αν καλυφθεί όλα και έχουν βρεθεί πολλές ιάσεις για ασθένειες αλλά για τον καρκίνο;

Η προέλευση της λέξης Καρκίνος, αποδίδεται στον Έλληνα ιατρό Ιπποκράτη, που έμεινε στην ιστορία ως «πατέρας της ιατρικής». Ο Ιπποκράτης χρησιμοποίησε τους όρους «καρκίνος» και «καρκίνωμα» για να περιγράψει διάφορους όγκους που εμφάνιζαν εσωτερικά ή εξωτερικά έλκη και διογκώσεις.

Στην Ελληνική γλώσσα οι λέξεις αυτές αναφέρονται στα καβούρια, τα οποία θυμίζουν τον καρκίνο, αφού οι ακτινωτές μεταστάσεις των καρκινικών κυττάρων, φέρνουν αμυδρά στο μυαλό τη μορφή που έχουν τα πόδια και οι δαγκάνες του καβουριού.

Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κύτταρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος. Η ανώμαλη αυτή λειτουργία δεν πρέπει να συγχέεται με δυο φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού:

* Την αναγέννηση των ιστών που συμβαίνει όταν αφαιρείτε ιστός και ο οργανισμός ξανά φτιάχνει τον ίδιο ιστό -π.χ στην καταστροφή των ηπατικών κύτταρων (αφαίρεση ήπατος ) το ήπαρ αναγεννάται σε 6 μήνες όπως ήταν αρχικά.

* Την υπερπλασία που συμβαίνει σε ανάγκη του οργανισμού να αναπτύσσει φυσιολογικούς ιστούς (π.χ υπερπλασία του ενός νεφρού όταν υπάρχει έλλειψη του άλλου).

43-38

Ακολουθούν 10 κύριες αιτίες καρκίνου που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση και θα έπρεπε να τις αποφεύγουμε:

* Ορμόνες στο κρέας και στο γάλα-τα περισσότερα από τα οικόσιτα ζώα τρέφονται με τεχνητές ορμόνες για να αυξηθεί η παραγωγή γάλακτος και κρέατος.Αυτές οι ορμόνες επιφέρουν φλεγμονές,καρκίνο και άλλες παθήσεις.

* Μαστογραφία,οδοντικές ακτονογραφίες,ανιχνευτές(σκάνερ) στα αεροδρόμια-Αυτές οι ακτίνες προκαλούν καρκίνο αλλά έγιναν για να εμποδίσουν την αρρώστια ή να δράσουν εγκαίρως.

* Αποσμητικά που περιέχουν αλουμίνιο-Οι περισσότερες αιτίες καρκίνου του μαστού δημιουργούνται στην αμασχάλη στο σημείο όπου απλώνονται αποσμητικά με αλουμίνιο.Γι’αυτό το λόγο χρησιμοποιείτε οργανικά αποσμητικά.

* Τοξικά καλλυντικά-μεταχειριζόμαστε το μεγαλύτερο μας όργανο,το δέρμα, με προπαρασκευαστικά και διακοσμητικά καλλυντικά γεμάτα με πετρέλαιο και ανθρακόπισσα. Οι ουσίες αυτές που είναι τοξικές,ταξιδεύουν από το δέρμα στη ροή του αίματος δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για καρκινικά κύτταρα.Για να αποτρέψετε τον κίνδυνο,αρχίστε να χρησιμοποιείτε οργανικά και σπιτικά καλλυντικά.

* Η γενετικά τροποποιημένη(μεταλλαγμένη) σόγια και το καλαμπόκι-Η σόγια της Αμερικής είναι πολύ μεταλλαγμένη επομένως,αν καταναλώνετε γάλα σόγιας,πρέπει αμέσως να την αντικαταστήσετε με κάτι άλλο καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αιμαγλουτινίνη.
Αυτή είναι ένα συστατικό που μετατρέπει τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε θρόμβους.Η σόγια επίσης αυξάνει τα οιστρογόνα.Να αγοράζετε οργανικό γάλα.

* Τεχνητά γλυκαντικά-Η κατεργασμένη ζάχαρη είναι ένα μεταλλαγμένο προϊόν και γρήγορα κάνει αιχμή στα επίπεδα της ινσουλίνης.Το είδος της ζάχαρης που βρίσκεται στη σόδα,στη φρουκτόζη είναι κύριος ένοχος για καρκίνο.Έχει ένα καραμελέ χρώμα.Η σόδα επιπροσθέτως κάνει όξινο το ΡΗ του σώματος και μετά με τη σειρά της προκαλεί πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. Γιάυτό το λόγο,παραλείψτε τις σόδες και περιορίστε τη λήψη κατεργασμένης ζάχαρης.

* Φθωριομένο νερό-Αυτό δεν είναι μέταλλο από τη φύση, ούτε κεκαθαρμένο νερό το οποίο ρέει στις σωλήνες,είναι κάπως μολυσματικό και καθαρίζει τα μέταλλα από το σώμα,αδυνατίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.Πίνετε μόνο νερό από πηγές.

* Φάρμακα και εμβόλια-απ έχετε από φάρμακα της Big Pharma γιατί θέλει μόνο να αυξήσει τα κέρδη της και προσπαθήστε να βρείτε ένα γιατρό εμπιστοσύνης να σας δώσει συμβουλές για ένα τρόπο ζωής και διατροφής ως μέσα πρόληψης του καρκίνου.

* Κονσέρβες από τρόφιμα-Περιέχουν μπισφενόλη-Α η οποία γενετικά μεταλλάσσει τα εγκεφαλικά κύτταρα στους αρουραίους και πολλά πλαστικά πράγματα,θερμικό χαρτί και άλλα οδοντικά σύνθετα περιέχουν μπισφενολή επίσης.

* Σαπούνια,σαμπουάν,οδοντόκρεμες,κρέμες εμπορίου-ό,τι εφαρμόζουμε στο δέρμα εισχωρεί κατευθείαν στη ροή του αίματος και έτσι αρώματα,χρώματα,ζωικά υποπροϊόντα και άλλες ύποπτες ουσίες μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.Αγοράζετε μόνο οργανικά και φυσικά καλλυντικά.There are no comments

Add yours