Το μήνυμα που έστειλε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ

2003371-1-353×221

Η ανανέωση συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, μέχρι και τους φιλάθλους. Θέληση όλων είναι ο Πορτογάλος να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο φαίνεται -και υπάρχει- διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έστειλε σαφές μήνυμα αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το οποίο είναι πως η Ένωση δεν πρόκειται να παρεκκλίνει στο ελάχιστο από την οικονομική της πολιτική. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» ήταν ξεκάθαρος: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ…».

«Μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα».

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Ένωση δεν θα ανέβει ευρώ πάνω από την πρόταση των 450.000 ευρώ. Κοινώς, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ συλλόγου και ποδοσφαιριστή, η οποία δύσκολα μπορεί να καλυφθεί, εάν ο Σιμόες δεν υποχωρήσει στις απαιτήσεις του. Ο Πορτογάλος έριξε γέφυρες με τις δηλώσεις του μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιηθεί με αυτά τα δεδομένα.

«Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι… Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο», φέρεται να ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στην ΑΕΚ κινούνται με τη λογική επένδυσης σε παίκτες με μεταπωλητική αξία, που μπορούν να φέρουν μεγάλες προτάσεις. «Στον αρχηγό μας, τον Μάνταλο, δώσαμε συμβόλαιο 600.000 ευρώ, αλλά είχαμε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ να τον πουλήσουμε και την απορρίψαμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει νέα μεγάλη πρόταση για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και για τον Γαλανόπουλο, που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσίασε τους πάντες στο ματς με την Μπάγερν», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου», σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην ΑΕΚ αρέσει το πλάνο φετινού Παναθηναϊκού, ο οποίος στηρίζεται σε παίκτες από την Ακαδημία, όντας ο ιδανικός τρόπος για να δουλεύει μια ομάδα στην Ελλάδα.There are no comments

Add yours