Στο κρατητήριο κατέληξαν ο γνωστός εφοπλιστής και ο γιος του που έγινε γνωστός μέσω ριάλιτι

astynomia

Τα έβαλαν με αστυνομικούς, τους χτύπησαν και κατέληξαν στο κρατητήριο ο γνωστός εφοπλιστής και ο γιος του που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσω ριάλιτι.

Ο εφοπλιστής και ο γιος του διασκέδαζαν μαζί με μια φίλη τους στην περιοχή της πλατείας Θεάτρου. Η φίλη τους είχε μαζί της και τον σκύλο της, τον οποίο ωστόσο προτίμησε να αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό της. Κάποιος διερχόμενος είδε ότι το σκυλί υπέφερε από τη ζέστη και ενημέρωσε την αστυνομία.

Όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο σημείο και εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου μαζί με τον εφοπλιστή και τον γιο του οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ήταν επιθετικοί.
Λένε μάλιστα ότι ο εφοπλιστής και ο γιος του τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής με τους αστυνομικούς ήταν να συλληφθεί ο εφοπλιστής, ο γιος του και η φίλη τους και να καταλήξουν στο κρατητήριο, απ’ όπου σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν…

Ο 62χρονος εφοπλιστής και ο 31χρονος γιος του κατηγορούνται για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.There are no comments

Add yours