Έσκασε η βόμβα ! Ο Γιάννης Λεβεντάκης συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και μια φίλη τους – Δείτε την πρώτη δήλωση του εφοπλιστή

b20aa8e8-giannis-leventakis

Ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Game Of Love που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, απασχόλησε τα Μέσα για την σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία τα δημοσιεύματα τους θέλουν και πάλι ζευγάρι.

Αυτή τη φορά τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο Γιάννης Λεβεντάκης συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και μια φίλη τους, λόγω διαπληκτισμού με αστυνομικούς. Αν και έχουν γραφτεί διάφορα για το περιστατικό, ο εφοπλιστής επέλεξε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της στο αμάξι έκανε φασαρία. Βγήκε έξω. Τρόμαξε. Φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί.

Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια. Λεκτικά. Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως. Ότι έγινε χαμός! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο!. Και αφεθήκαμε ελεύθεροι. Έχει λήξει η υπόθεση. Όλα καλά.», εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:There are no comments

Add yours