Το μοντέλο φωτιά από την Ρωσία … είναι όλα τα λεφτά ! Δείτε φωτογραφίες της Olya Abramovich

oabramovich1-353×221

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι η Olya Abramovich έχει συγγενική σχέση με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο. Η φήμη διαψεύστηκε άμεσα, όμως, όλοι συμφωνούν ότι το εκρηκτικό μοντέλο είναι το ίδιο… όλα τα λεφτά!

Γεννημένη το 1989, η πανέμορφη Olya διαθέτει όλο το πακέτο, που της έχει χαρίσει συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά και γνωστές εταιρίες, καθιστώντας την μοντέλο διεθνών προδιαγραφών.

Ωστόσο, το μεγάλο σουξέ το έχει στο Instagram, όπου φροντίζει να ανεβάσει σέξι φωτογραφίες της, κάνοντας τους followers της να τα χάνουν. Και είναι τόσο προκλητικές οι πόζες της, που συχνά ο λογαριασμός της μπλοκάρει, λόγω περιεχομένου.

Αλλά το μοντέλο από τη Ρωσία δεν πτοείται. «Αν πραγματικά πρέπει να αναφέρετε τις φωτογραφίες μου ως γυμνές ή ότι δημοσιεύω πορνογραφικό υλικό, παρακαλώ διαγράψτε με από τη λίστα των φίλων σας ή σταματήστε να με ακολουθείτε. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το σώμα μας» είχε γράψει μετά από μία «ποινή» που είχε δεχτεί. Αλλά κανείς δεν την διέγραψε και συνεχίζουν να απολαμβάνουν το αγαλματένιο της κορμί, σε σκανδαλιάρικες πόζες, 1.2 εκατ. followers.

oabramovich3

oabramovich2

oabramovich11

oabramovich5

oabramovich10

oabramovich8

oabramovich9

oabramovich7

oabramovich6

oabramovich4There are no comments

Add yours