Το αιχμηρό σχόλιο της πρώην υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη για την παραίτηση Κοτζιά

ÁÍÏÉ×ÔÇ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÁÐÏ ÔÏÍ ÊÕÊËÏ ÉÄÅÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÈÍÉÊÇ ÁÍÁÓÕÃÊÑÏÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÍÏÌÁÓÉÁ ÔÇÓ ÐÃÄÌ  (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών, τόσο για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο όσο όμως και για την κυβέρνηση στο σύνολό της.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος κατάφερε όπως είπε «να φάει» και δεύτερο υπουργό μετά τον κ. Φίλη, καταλήγοντας ότι η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου δείχνει μια κυβέρνηση η οποία είναι τελείως διαλυμένη.

«Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Κατάφερε ο κ. Καμμένος από ότι αντιλαμβάνομαι να «φάει» και τον δεύτερο Υπουργό μετά τον κ. Φίλη, τον κ. Κοτζιά. Η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου, η σημερινή παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών τη στιγμή που τρέχουν τόσα πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι τελείως διαλυμένη», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη η οποία υπενθυμίζεται έχει διατελέσει η ίδια Υπουργός Εξωτερικών.There are no comments

Add yours