Απογοητευμένοι οι τουρίστες που έφαγαν «πόρτα» απο την Ακρόπολη – Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους στην Λεωφόρο Συγγρού – ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

pjimage-1-61-750×430

Κλειστές πόρτες, ουρές και μποτιλιάρισμα είναι μερικά απο τα ελληνικά «αξιοθέατα» που αντίκρισαν οι χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον Ιερό Βράχο εξαιτίας της απεργίας των υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού.
Το μόνο που είναι ανοικτό είναι το Μουσείο της Ακρόπολης στο οποίο σχηματίζονται ατελείωτες ουρές από εκείνους που από τον όροφό του θα δουν με το κυάλι τον Παρθενώνα.

1-326

Οι ξένοι επισκέπτες διάβασαν με απογοήτευση την ανακοίνωση που ειχε αναρτηθεί στην είσοδο της Ακρόπολης στην Διονυσίου Αεροπαγείτου και με την οποία ενημερώνονταν πως ο αρχαιολογικός χώρος θα μείνει κλειστός για σήμερα.

2-214

Αρκετοί στάθηκαν να ποζάρουν με φόντο την κλειστή καγκελόπορτα και στο βάθος τον Παρθενώνα, ενώ κάποιοι φωτογράφιζαν την ανακοίνωση της απεργίας εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα μας.

1-327

2-215

Όπως λέει στο Newsit.gr ένας Καναδός τουρίστας, ο οποίος αναχωρεί αύριο για την πατρίδα του και ήρθε στην Αθήνα για να δει απο κοντά την Ακρόπολη, η κατάσταση αυτή τον απογοήτευσε και θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η ταλαιπωρία των τουριστών συνεχίζεται στα στενά του Μακρυγιάννη καθώς τα λεωφορεία αναχωρούν συνεχώς με ξένους που έφαγαν «πόρτα» απο την Ακρόπολη με αποτέλεσμα να εχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγιών στην Λεωφόρο Συγγρού.There are no comments

Add yours