Η υπόσχεση του Μέλο Περέιρα στον Θεόδωρο Καρυπίδη

1462823-353×221

Η συνάντηση του Θεόδωρου Καρυπίδη, παρουσία και του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΚΕΔ. Ο μεγαλομέτοχος της «κίτρινης» ΠΑΕ εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία, με αποκορύφωμα τον Γιώργο Κομίνη στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα, μας έχουν στοιχίσει κι αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια, σαν Άρης θέλουμε να σας βοηθήσουμε στο έργα σας, κρατάμε χαμηλούς τόνους αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της. Κυρίως οι βοηθοί κάνουν τραγικά λάθη τα οποία στοιχίζουν», είπε ο Θ. Καρυπίδης.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει για την βελτίωση της διαιτησίας στην Ελλάδα και του απάντησε ότι «προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και παρακολουθούμε στενά τους διαιτητές». Δεσμεύτηκε ότι στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» θα οριστούν ξένοι διαιτητές, αλλά δεν δεσμεύτηκε το ίδιο και για τους αγώνες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ορισμός των ξένων διαιτητών εξαρτάται από την επικινδυνότητα του αγώνα η οποία καθορίζεται από την αστυνομία, την αντιπαλότητα των συλλόγων αλλά και τη βαθμολογική θέση, ενώ έθεσε και τον οικονομικό παράγοντα.There are no comments

Add yours