Δύσκολη αναμένεται να είναι η φετινή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη.

1-491 (1)

Η πιο δύσκολη απο την αρχή της καριέρας της, θα είναι η φετινή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη .Κι αυτό διότι η περσινή φόρα πρός τα κάτω σε τηλεθέαση δημιούργησε μια «τρύπα» στο πρόγραμμα η οποία δεν κλείνει με κανέναν τρόπο.

Είναι η ίδια αντίστοιχη τρύπα που είχε το πρόγραμμα του καναλιού όταν η Μενεγάκη ήταν στο πρωϊνο μέχρι το 2012. Τότε Οι Γερμανοί αποφάσισαν να κάψουν την Καραβάτου και το «Κους-Κους» για να της δώσουν τηλεοπτική ζωή και διάρκεια. Τώρα; Δεν υπάρχει αυτη η ζώνη.

Πληροφορούμαι ότι η κίνηση της να βγεί με τον Βασίλη Παπανδρόσο αγκαζέ απο το Ζάππειο, μόνο συμβολική δεν ήταν. Έτσι τουλάχιστον ερμηνέυτηκε απο τα στελέχη του καναλιού που βρίσκονται στο επάνω ράφη της διοίκησης.

Η ελένη ξέρει πώς να στείλει το μήνυμα της εσωτερικά. Και θεώρησε πώς με αυτον τον τρόπο το έκανε.

Έλα όμως που πλεόν αυτά «δεν περνάνε» και ήδη έχει δοθεί σχετική εντολή να δουλευτεί η εκπομπή τόσο καλά φέτος που να μην ξαναδούν μονοψήφια στο πρόγραμμα.

Γιατί πέραν των κατευθυνόμενων διαρροών ότι για παράδειγμα οι τζίροι της Μενεγάκη πληρώνουν το μισό μισθολόγιο του καναλιού-οι γνώστες γελάνε πολύ με όλα αυτά- υπάρχει μια συνολική επένδυση που ξεπερνά ακόμη και την ίδια την Ελένη ώς όνομα.

Κι αυτή ονομάζεται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…There are no comments

Add yours