Ένα γράμμα του Γκάρι Σπιντ δείχνει ότι πάλευε με την κατάθλιψη από τα 17 του

AP_11090518165-353×221

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που ο Γκάρι Σπιντ είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο γκαράζ του σπιτιού του, στο Τσέστερ, με την είδηση αυτή να συγκλονίζει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Ουαλός διεθνής ποδοσφαιριστής, που στη συνέχεια έγινε και προπονητής στην εθνική ομάδας της χώρας του, έβαλε τέλος στη ζωή του, στις 27 Νοεμβρίου του 2011, χάνοντας τη χρόνια μάχη με την κατάθλιψη.

Η σύζυγός του Γκάρι σπιντ, Λουίζ, αποφάσισε να αποκαλύψει ένα σημείωμα που της είχε δώσει ο σύζυγός της, πριν παντρευτούν, στο οποίο φαινόταν ότι έχει κατάθλιψη από την ηλικία των 17 ετών, όταν αγωνιζόταν στη Λιντς. Όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται, ευχόταν να πάει για ύπνο και να μην ξυπνούσε ξανά.

Το περιεχόμενο του σημειώματος αναφέρει:

«Αγαπητή Λουίζ

Δεν ξέρω αλήθεια τι να πω. Σκεφτόμουν να τελειώσω στη Λιντς. Σκεφτόμουν επίσης και για άλλα πράγματα τα οποία δεν θα πω. Είμαι σε κατάθλιψη. Θα πάω απλά να κοιμηθώ και ελπίζω ότι δεν θα ξυπνήσω. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Πάντα θα σε αγαπώ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από το ό,τι μπορεί να με δεις πιο σύντομα από όσο νομίζεις. Δεν φεύγεις ποτέ από το μυαλό μου, τίποτα άλλο δεν φαίνεται να έχει σημασία πια. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς.

Γκάρι».There are no comments

Add yours