Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμος να φύγει από την Ιταλία και τη Γιουβέντους

AP_18133681238217-353×221

Ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο θεωρεί ότι ο Αργεντινός θα φύγει από τη Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμος να φύγει από την Ιταλία και τη Γιουβέντους, με τον ιδιοκτήτη της Παλέρμο να δηλώνει ότι ο Αργεντινός έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται έτοιμη να τα… σκάσει χοντρά για να κάνει δικό της τον Αργεντινό. Την είδηση ότι θέλει να δώσει 120.000.000 ευρώ, διαδέχονται τα λόγια του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του ιταλικού νότου, τόνισε πως ήδη υπάρχουν προτάσεις για τον άλλοτε παίκτη των «ροζανέρι», ενώ άσκησε κριτική στον Αλέγκρι που τον έχει στον πάγκο.

«Κάθε φορά φεύγει, θέλετε με αυτό να με κάνετε να κλάψω; Είναι στον πάγκο λόγω του Αλέγκρι. Θα πρέπει να έρθει στην Παλέρμο και να πάρει το scudettο», είπε στο «RMC» αρχικά ο Τζαμπαρίνι και συνέχισε: «Πριν από δύο χρόνια έστειλα στον Ντιμπάλα ένα μήνυμα και τον συμβούλεψα να πάει στην Ισπανία, όχι στην Ιταλία».

«Θα φύγει, επειδή η Γιουβέντους θέλει 120.000.000 ευρώ τον Γενάρη. Πιστεύω θα φύγει για την Ισπανία. Έχει προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία. Η Γιουβέντους έχει πολλά πρωταθλήματα και είναι ξεκάθαρα ένας λόγος να κλαίει, όταν ένα φαινόμενο σαν αυτόν δεν παίζει», πρόσθεσε.There are no comments

Add yours