Μια περιπέτεια περνάει η Αγγελική Ηλιάδη και προσπαθεί να φανεί δυνατή και ψύχραιμη για χάρη …

Ni7QdvTD-750×430

Ο γιος της τραγουδίστριας βρίσκεται στο νοσοκομείο και η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία που του κρατά το χέρι που έχει έναν όρο.

iliadi

Αν και δεν διευκρινίζει η Αγγελική ούτε ποιος από τους δυο γιους της ταλαιπωρείται ούτε τι έχει συμβεί, φαίνεται πως πρόκειται για το μικρό γιο της τραγουδίστριας, τον καρπό του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντζογλου. Ο λόγος που βγάζουμε το εν λόγω συμπέρασμα είναι αρχικά από τη φωτογραφία – από την εικόνα του παιδιού – αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο μικρός Βασίλης έχει νοσηλευτεί ξανά κατά το παρελθόν στο νοσοκομείο.

«Η μανούλα είναι εδώ καρδιά μου… πάντα δίπλα σου…», έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στη λεζάντα με τους followers της να σπεύδουν να της εύχονται περαστικά και να της δίνουν κουράγιο.

Ας θυμηθούμε εδώ τις παλαιότερες αναρτήσεις του ζευγαριού

Αγγελική Ηλιάδη

iliadi-gios-nosokomeio-500-1024x1024

Πρώτη μέρα της άνοιξης…μας βρήκε σε δύσκολες στιγμές…πάντα στη ζωή μου από τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού έλεγα και το ένιωθα ότι είμαι ευλογημένη…ότι ο Θεός με ευλόγησε να ζήσω.. να βιώσω το μεγαλύτερο θαύμα…την δημιουργία..της ζωής! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να πω με όλη την δύναμη της ψυχής μου ότι είμαι ευτυχισμένη. Οι μανούλες νιώθουν απόλυτα αυτό που λέω αυτό που αισθάνομαι…πολλές φορές αναρωτιέμαι…”Θεέ μου..άραγε με τι υλικό έφτιαξες τη γυναίκα”…να δημιουργεί ζωή…μέσα στο σώμα της..με τα κομμάτια της..με την ψυχή της…να παλεύει για χρόνια να δείξει δρόμους στροφές λακούβες ανηφόρες κατηφόρες λάθη σωστά…να δώσει ότι έχει μέσα της…όση αγάπη υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο..την μοναδική αληθινή αγάπη.. να προστατέψει…να φροντίσει…να δώσει την ζωή της…να μάθει στα παιδιά της..αλλά και στην ίδια…κανείς δεν γεννιέται έτοιμος..πιστεύω ότι τελικά εμείς οι γονείς μαθαίνουμε και παίρνουμε πολλά περισσότερα απ τα παιδιά μας απ ότι εκείνα…είναι τόσο απλό…εκείνα μας μαθαίνουν μας δείχνουν πως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για να καταφέρουμε να σταθούμε δίπλα τους βράχοι…μας μαθαίνουν να αντέχουμε και να υπομένουμε έναν πόνο απερίγραπτο..όταν τα βλέπουμε να υποφέρουν να κλαίνε να πληγώνονται να δακρύζουν…και αντέχουμε..τα πάντα…γιατί τα παιδιά μας είναι το δώρο του Θεού..η μεγαλύτερη ευλογία του…το μόνο που θέλουν…να είμαστε δίπλα τους…να κρύβουμε το μικρό τους χεράκι στο δικό μας…ας είμαστε όλοι οι γονείς δυνατοί..σωστοί άνθρωποι..να εκτιμούμε την ευλογία αυτή και να ευγνωμονούμε κάθε λεπτό τον Θεό μας…δύναμη σε όλα τα αγγελούδια που ταλαιπωρούνται…ο Θεός να τα έχει όλα καλά», έγραφε η Αγγελική Ηλιάδη.

gkentsoglou-vasilisThere are no comments

Add yours