Γιατί αυτή η στάση είναι η πιο αισθησιακή τάση στα social media – Συμφωνείς ;

12-6-750×411

Πάντα έλεγαν στις γυναίκες να κάθονται «σαν κυρίες» με τα πόδια τους ενωμένα, αλλά η τελευταία τάση στα social media τις θέλει να ποζάρουν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο.

Η νέα αυτή πόζα έχει υιοθετηθεί από διάσημες και αστέρες των social media και περιλαμβάνει το κάθισμα στα γόνατα με τα πόδια ανοιχτά και την πλάτη ίσια ενώ το στήθος είναι προς τα έξω.

13-82

Η κολακευτική αυτή πόζα κάνει το στομάχι να φαίνεται πιο επίπεδο και το στήθος πιο γεμάτο, οπότε μας φαίνεται πολύ λογικό που έχει γίνει η νέα καυτή τάση του καλοκαιριού.

Με πάνω από 114 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Kim Kardashian έχει την δύναμη να ξεκινάει τις δικές της τάσεις και ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν την πόζα αυτή.

Φυσικά, δεν είναι η μόνη της οικογένειας που έχει τελειοποιήσει την κίνηση.

Η Kourtney Kardashian, 39, βγήκε σε μία παρόμοια πόζα ενώ φορούσε ένα πορτοκαλί μπικίνι στο Turks and Caicos τον Απρίλιο.

14-6

Η νεαρότερο αδερφή, Kylie Jenner, παίρνει και εκείνη συχνά την πόζα σε φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Η Emily Ratajkowski, 27, έδειξε τις ικανότητές της στο μόντελινγκ όταν ανέβασε αυτή την φωτογραφία τον περασμένο μήνα, ενώ ήταν σε διακοπές.

Της αρέσει τόσο πολύ η κίνηση που την κάνει αρκετά συχνά.

15-64

16-57

Οι περισσότερες διάσημες γνωρίζουν πως μία εξωτική παραλία ή ένα πολυτελές ξενοδοχείο θα αναδείξουν πολύ καλύτερα την πόζα.

Όπως και η Emily, η Demi Lovato, 25, ανέβασε και εκείνη μία φωτογραφία ενώ έκανε την πόζα πάνω στο ιδιωτικό της σκάφος.

17-51There are no comments

Add yours