Δυσαρέσκεια φέρεται να επικρατεί στους «πράσινους» για τη στάση του παίκτη Νίκου Παππά

1850755-353×221

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το «τριφύλλι» κατέθεσε δύο προτάσεις ανανέωσης στον Έλληνα γκαρντ, όμως και στις δυο περιπτώσεις η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η πρώτη πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός ήταν για τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι, με συνολικές αποδοχές 3.000.000 ευρώ. Ο Παππάς την αρνήθηκε, καθώς ήθελε κλειστό συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν με νέα πρόταση και συγκεκριμένα του πρότειναν κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφταναν στο 1.300.000 ευρώ (600.000 τον πρώτο χρόνο, 700.000 τον δεύτερο).

Η απάντηση, όμως, που εισέπραξαν ήταν και πάλι αρνητική. Οι συνεχείς αρνήσεις του Παππά φέρονται να έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ομάδας και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πλέον, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν και τα εναλλακτικά πλάνα τους, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως η υπόθεση παραμονής του Έλληνα γκαρντ έκλεισε.There are no comments

Add yours