Καυστικό ήταν το σχόλιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιωματική αντιπολίτευση

292823-353×221

Το καυστικό σχόλιο του υπουργείου για την αξιωματική αντιπολίτευση

Καυστικό ήταν το σχόλιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιωματική αντιπολίτευση, το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι: «Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ».

Το σχόλιο ήρθε έπειτα από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για τη δημόσια διοίκηση, με φόντο την πρόσφατη Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει πλέον κάθε θεσμικό και πολιτικό εκτόπισμα και ρέπει προς το λαϊκισμό», σημειώνει το υπουργείο, το οποίο κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν αντέχει τους επαίνους που δέχεται η χώρα για την προσπάθεια που έχει συντελεστεί» και ότι «ξεπεράστηκε ακόμη και ο μεταρρυθμιστικός στόχος που είχε τεθεί».

«Ελλείψει, λοιπόν, επιχειρημάτων απέναντι στην πολιτική του Υπουργείου και επικαλούμενοι απολύτως αβάσιμα επιχειρήματα, οι βουλευτές της ΝΔ έφτασαν μέχρι του σημείου να αποκαλέσουν «Βατερλώ» την ελληνογαλλική συνεργασία και να ψέξουν δημόσια την Κομισιόν, επειδή η τελευταία χαιρετίζει την πολιτική του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική. Τελικά, η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ», καταλήγει στο σχόλιό του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.There are no comments

Add yours