Δημήτρης Καμμένος – Η αποκάλυψη του βουλευτή λίγες ώρες μετά τη διαγραφή από το κόμμα

ka-353×221

Ο Δημήτρης Καμμένος βρίσκεται πλέον εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση. Το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σημείωσε πως ουσιαστικά οι ΑΝ.ΕΛ. εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Όπως σημείωσε, ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για τη Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Για όσους τον κατηγορούν για διαπλοκή, υπογράμμισε πως η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝ.ΕΛ. δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.There are no comments

Add yours