Ζαμάνης: Συνολικά δέκα παίκτες θα έρθουν στον Πανιώνιο

1589571-353×221

O Νίκος Ζαμάνης τονίζει πως ο Πανιώνιος θα έχει στόχο να είναι ανταγωνιστικός, χωρίς να υπάρχει η πίεση της 5άδας

Συγκεκριμένα είπε ο ισχυρός άντρας του Πανιώνιου στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ανιγκό:

«Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα στους Πανιώνιους. Παρουσιάζουμε τον προπονητή μας, τον κύριο Ζοσέ Ανιγκό, τον πρώτο Γάλλο στην ιστορία του Πανιωνίου. Είναι ένας προπονητής με βαρύ βιογραφικό, έχει πάει σε ευρωπαϊκό τελικό, έχει πρωτάθλημα στη Γαλλία, ήταν χρόνια διευθυντής ακαδημιών στη Μαρσέιγ. Κάναμε ότι καλύτερο για τον Πανιώνιο.

Για το τι άλλο να περιμένουμε από τα μεταγραφικά: «Θα ανακοινωθούν πολλοί παίκτες. Θα έρθουν αρκετοί παίκτες ακόμα, συνολικά θα είναι 10 παίκτες αυτοί που θα έρθουν στον Πανιώνιο. Είμαστε σε επικοινωνία με τον κύριο Ανιγκό για να καλύψουμε τα θέλω του και να τον βοηθήσουμε στο έργο του».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Όταν παίρνουμε έναν καινούργιο προπονητή και πολλούς παίκτες δεν έχουμε την απαίτηση να είμαστε στην πεντάδα. Δεν λέμε ότι δεν θα προσπαθήσουμε ή ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η 5η θέση».

Για την αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει, να μπει το ποδόσφαιρο σε ένα σωστό καλούπι και να βελτιωθεί η κατάσταση. Χρειάζονται καινοτομίες για να πάει μπροστά. Πρέπει να βρεθούν λύσεις. Είμαι σύμφωνος με την αναδιάρθρωση, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τις ακριβείς προτάσεις».There are no comments

Add yours