Σε δύο πρώην «παιδιά» τους στρέφονται οι Μαδριλένοι για να αντικαταστήσουν τον Ζιντάν

AP_18147771817594-353×221

Το γεγονός ότι όποιος πήγαινε να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έμοιαζε με… επιχείρηση αυτοκτονίας, καθώς δύσκολα θα μπορούσε να πετύχει έστω τα μισά από αυτά που μπόρεσε ο Γάλλος. έκανε πολλά από τα ονόματα που είχαν στη λίστα τους οι «μερένχες» να αρνηθούν τη θέση.

Οι μόνοι που φαίνονται πλέον πιθανοί για να αναλάβουν το πόστο, είναι πρώην «παιδιά» της Ρεάλ, που το τελευταίο διάστημα η καριέρα τους δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμεναν, προφανώς σε μια προσπάθεια να δώσουν ξανά ώθηση σε αυτήν. Έτσι, στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν αρχίσει σοβαρά να εξετάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις από πρώην παίκτες της ομάδας, όπως ήταν η περίπτωση του «Ζιζού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την ιβηρική χώρα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα της Ρεάλ, Μίτσελ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ σε περίοπτη θέση υπάρχει -όπως αναφέρει η Marca- και το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ. Σε δεύτερο πλάνο φένεται ότι βρίσκονται οι περιπτώσεις των Κλάρενς Ζέεντορφ και Ιέρο.

Εάν πράγματι οι πρωταθλητές Ευρώπης συμφωνήσουν με τον Μίτσελ, τότε σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα δουλεύουν ως προπονητές, δύο άνθρωποι που είχαν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού.There are no comments

Add yours