«Η πρόθεση μου πάντα ήταν να ανανεώσω» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ

de7u5wee-353×221

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρά τις φήμες περί ενδιαφέροντος και επαφών με ελληνικούς συλλόγους, ανανέωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο του Βελιγραδίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξήγησε πως από την αρχή η πρόθεση του, ήταν να παραμείνει.

«Πάντα υπήρχε η πρόθεση να υπογράψω νέο συμβόλαιο χωρίς θόρυβο. Τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει στην τρέχουσα σεζόν έχουν ανεβάσει τον πήχη στην ομάδα, αλλά θέλουμε να πάει ακόμη καλύτερα. Είμαι ευλογημένος που συνεργάζομαι με κάποιους σπουδαίους ανθρώπους στον Ερυθρό Αστέρα και χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα. Έχουμε περισσότερη δουλειά μπροστά μας».

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Σβέτοζαρ Μιχαΐλοβιτς, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη, σημειώνοντας πως ο Ερυθρός Αστέρας θα κατακτήσει και άλλα τρόπαια με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του.

«Χρειαζόμασταν σταθερότητα και την βρήκαμε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τόσο εκείνος, όσο και η ομάδα έχουν μια θαυμάσια σεζόν, όμως το όνομα μας και η ιστορία μας μας αναγκάζουν να απαιτούμε πάντα περισσότερα από τους εαυτούς μας. Όλοι εδώ σέβονται και εμπιστεύονται τον Βλάνταν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα κατακτήσει περισσότερα τρόπαια με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για την συμβολή του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου στην αγωνιστική βελτίωση του Ερυθρού Αστέρα μίλησε και ο «θρύλος» της ομάδας Ντράγκαν Τζάιτς.

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το σύστημα που καθιέρωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα συνεχίσει να βελτιώνεται με τον Βλάνταν. Όλοι είναι μαζί του και είμαι σίγουρος πως το κλαμπ θα βγει κερδισμένο από αυτό».

zf2euc64There are no comments

Add yours