Η Ford συνεχίζει το δυναμικό λανσάρισμα του νέου Ford Fiesta – Ήρθε η ώρα για τη διάθεση της νέας crossover έκδοσης Active

ford-fiesta-active-708

Η επίδοση αυτή έρχεται να συνεχίσει την αντίστοιχη πορεία κατά τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς (Ιανουάριο και Φεβρουάριο), γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές σε αυτό το τεχνολογικά προηγμένο και ποιοτικό αυτοκίνητο.

Παράλληλα, πιστή στον αρχικό προγραμματισμό της, η Ford συνεχίζει το δυναμικό λανσάρισμα του νέου Ford Fiesta που άρχισε πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Μετά τις «αρχικές» εκδόσεις Business και Titanium που πρώτη στην Ευρώπη υποδέχθηκε η χώρα μας, το λανσάρισμα των σπορτίφ εκδόσεων ST-Line και των πολυτελών Vignale στην αρχή του χρόνου, ήρθε η ώρα για τη διάθεση της νέας crossover έκδοσης Active που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε όλες τις εκθέσεις Ford στην Ελλάδα.

ford-fiesta-active_4

Το νέο Fiesta Active είναι το πρώτο από μια νέα σειρά εκδόσεων με crossover χαρακτηριστικά που θα παρουσιαστούν από τη Ford τα επόμενα χρόνια. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV, όπως το νέο Ford EcoSport που παρουσιάστηκε πρόσφατα, με τη δυναμική συμπεριφορά των υπόλοιπων εκδόσεων Fiesta. Διαθέτει ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος -στοιχείο που επιτρέπει την κίνηση εκτός δρόμου με περισσότερη ευκολία και άνεση. Φυσικά, ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία, που κάνουν το νέο Ford Fiesta να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αλλά και μοναδικά επιπλέον χαρακτηριστικά που ενισχύουν περαιτέρω τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου, όπως:

Ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση με body kit προστασίας αμαξώματος, νέα εξωτερικά χρώματα, ράγες οροφής και μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου
Ιδιαίτερη εμφάνιση εσωτερικού με νέους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων σε καθίσματα και ταπετσαρίες
Ψηλότερη θέση οδήγησης και ύψος αμαξώματος
Ειδική ρύθμιση ανάρτησης και εμπρός αποσβεστήρες με υδραυλικούς αναστολείς (HydraulicReboundStop) για ακόμη περισσότερη άνεση κατά την κίνηση εκτός δρόμου
Ενισχυμένα ψαλίδια εμπρός
Πλήρως απενεργοποιούμενο ESP με 3 επιλέξιμα προφίλ ρύθμισης (Normal/Eco/Slippery)

ford-fiesta-active_5

Οι νέες εκδόσεις Fiesta Active διατίθενται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού με τους γνωστούς πολυβραβευμένους κινητήρες βενζίνης EcoBoost απόδοσης 100,125 και 140 ίππων, ή με τους αποδοτικούς κινητήρες Diesel απόδοσης 85 και 120 ίππων. Στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται τεχνολογίες ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού όπως η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (LKA), η προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας (LDW), το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (ASLD), η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα (HSA) και το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESC).

Με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, τιμές που αρχίζουν από τα 17.244 ευρώ και τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit που σας προσφέρουν χαμηλό επιτόκιο από 2,99%**, ελάχιστη προκαταβολή από 3.449 ευρώ και έως 60 μήνες αποπληρωμής, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε το νέο Fiesta Active, ένα αυτοκίνητο που υπόσχεται πολλά οδηγικά χαμόγελα.

ford-fiesta-active_1There are no comments

Add yours