Από το πρωί στην Τούμπα για να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον τελικό με την ΑΕΚ. ΦΩΤΟ

paok (1)

Από τις 9 το πρωί είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, τόσο αυτά της μπουτίκ όσο και εκείνα μπροστά από τη θύρα 4 προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε πριν την ώρα έναρξης διάθεσης των εισιτηρίων, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιστρατεύσει πολλούς υπαλλήλους για να μην ταλαιπωρούνται οι φίλοι της ομάδας.

Τα εισιτήρια του τελικού τιμώνται 10, 15 και 25 ευρώ και είναι για τις θύρες 13Β, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, όσοι εξασφαλίζουν εισιτήριο έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή (έναντι 45 ευρώ έκαστος) στην εκδρομή που διοργανώνει ανεξάρτητος συνεργαζόμενος πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς.

Τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν σήμερα μέχρι τις 21.00 τους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ (υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων και μέσω διαδικτύου).

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στους κατόχους διαρκείας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το πώς θα διατεθούν.

Δείτε φωτογραφίες:

paok4

paok2

paok5

paok3There are no comments

Add yours