Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

4436405

Την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους θα έχουν τις αμέσως επόμενες μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Πάτρικ Μπάουμαν, ο οποίος θα βρίσκεται την Πέμπτη (3/5) στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το Final Four του Basketball Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού και ο Γενικός Γραμματέας της FIBA είχαν κανονίσει αυτή την συνάντηση εδώ και καιρό και τώρα την οριστικοποίησαν, την ώρα που το χάσμα ανάμεσα στον πρώτο και την EuroLeague φαίνεται μεγαλύτερο από ποτέ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εδώ και αρκετούς μήνες ανοιχτή κόντρα με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ έχει δηλώσει πως ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από την EuroLeague για να παίξει την περίοδο 2018/19 στο Basketball Champions League αν δεν υπάρξει αντικατάσταση του Ισπανού Εκτελεστικού Διευθυντή της διοργάνωσης.There are no comments

Add yours