Οι πιέσεις που δέχεται η Αθηνά Οικονομάκου …

oikonomakou-mallia-3

Έντονες πιέσεις για να επιστρέψει στην κωμωδία του Alpha «Έλα στη θέση μου» – όχι ως γκεστ στα τελευταία επεισόδια – αλλά μόνιμα στο καστ από την επόμενη σεζόν δέχεται η Αθηνά Οικονομάκου. Και το περίεργο είναι πως αυτό γίνεται από συγκεκριμένα στελέχη του Alpha την ώρα που η τηλεθέαση της σειράς δεν υποχώρησε καθόλου από την στιγμή που αποχώρησε από το καστ η η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία ωστόσο έχει μεγάλη διείσδυση στα social media και στα γυναικεία νεανικά κοινά και γι’ αυτό την θέλουν διακαώς πίσω στην ελληνοκυπριακή σειρά.

Η Αθηνά μέχρι πριν μερικές ημέρες ήταν έτοιμη να πει το «ναι» μιας και άριστες σχέσεις εργασίας είχε με όλους τους συντελεστές και πολύ καλά λεφτά έπαιρνε. Όπως όμως μου είπε ένα πουλάκι τα δεδομένα έχουν αλλάξει εδώ και μια εβδομάδα. Καθώς στην ηθοποιό ήρθε πολύ καλή πρόταση για νέα σειρά στον ΑΝΤ1 η οποία ακόμη δεν έχει πάρει τελικό «πράσινο φως» όμως όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Έτσι πλέον επαναδιαπραγματεύεται την επιστροφή της στο «Έλα στη θέση μου» ζητώντας αύξηση των αποδοχών της. Κάτι που στην παρούσα φάση δύσκολα θα γίνει δεκτό. Αφενός γιατί στον Alpha θέλουν να πορευτούν όπως και φέτος με όσο το δυνατόν χαμηλότερο μπάτζετ σε όλα τα προγράμματα αφετέρου γιατί εάν μαθευτεί πως πήρε αύξηση αυτόματα το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς. Το όλο θέμα θα έχει συνέχεια και φρέσκο ρεπορτάζ μέσα στις επόμενες ημέρες.There are no comments

Add yours