Η Ford αποκάλυψε το νέο Fiesta Van στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου 2018

2018_FORD_FIESTA_VAN_02

Η Ford ενισχύει την γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της με το νέο Fiesta Van και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Η Ford αποκάλυψε το νέο Fiesta Van στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου 2018, στο Birmingham της Βρετανίας. Tα νέα Fiesta van και Transit Connect είναι τα πρώτα επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες, χάρη στη νέα τεχνολογία ενσωματωμένου modem FordPass Connect.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα εκθέματα στο Birmingham είναι καινοτόμες λύσεις για αστικές μεταφορές με τη μορφή ενός plug-in υβριδικού Transit Custom από το στόλο δοκιμών του Λονδίνου και μιας φιλοσοφίας ψηφιακής υπηρεσίας για πιο αποδοτικές διανομές αγαθών. Η Ford αποκάλυψε επίσης το ξεχωριστό, νέο μοντέλο Ranger Wildtrak X.

To compact επαγγελματικό μοντέλο εφοδιάζεται με δύο βενζινοκινητήρες – 3κύλινδρο 1.1L 85 ίππων και 1.0L EcoBoost 125 ίππων – και έναν 1.5L TDCi diesel σε δύο εκδόσεις ισχύος 85 και120 ίππων.

Στο εσωτερικό του τρίθυρου αμαξώματος, υπάρχει ένας πρακτικός χώρος φόρτωσης, ικανός να μεταφέρει περίπου 1.0 κυβικά μέτρα φορτίου με μήκος σχεδόν 1.3 m και μικτό ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 500 kg. Ο χώρος φόρτωσης περιλαμβάνει ένα πλήρες διαχωριστικό πλέγμα από συνθετικό υλικό, ανθεκτικές επενδύσεις στα πλαϊνά τοιχώματα και ένα επίσης ανθεκτικό πλαστικό κάλυμμα πατώματος με τέσσερα άγκιστρα πρόσδεσης φορτίου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το Fiesta Van εξοπλίζεται με όλες τις τεχνολογίες άνεσης-συνδεσιμότητας και ασφάλειας που γνωρίσαμε μέσω της mainstream version του (είναι διαθέσιμο για παραγγελίες και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το Φθινόπωρο).

2018_FORD_FIESTA_VAN_09There are no comments

Add yours