Η Ford συνεχίζει την πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών…

ST-Line_Kuga_001-1-353×221

Η Ford αναδείχθηκε No.1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με συνολικές πωλήσεις που ανήλθαν στις 93.200 μονάδες από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων στο τέλος Μαρτίου*.

2017_Ford_TransitCustom_02

Την περίοδο αυτή, η μάρκα πέτυχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς επαγγελματικών οχημάτων πρώτου τριμήνου από το 1995. Η επίδοση αυτή συνεχίζει την πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών των τελευταίων 3 ετών.

FordRanger2016_IAA_Ranger-Wildtrak_006-1

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην Ελλάδα, όπου η Ford συνεχίζει να είναι No.1 στις ταξινομήσεις ελαφρών φορτηγών με τα Transit και Ranger να πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις ανάμεσα στα επαγγελματικά μοντέλα Ford, ανεβάζοντας το συνολικό μερίδιο πωλήσεων στο 18%**.

Για τις συνολικές πωλήσεις Ford (επιβατικά και επαγγελματικά), ο μήνας Μάρτιος ήταν ένας ακόμη “δυνατός” μήνας. Στις 20 παραδοσιακές αγορές της Ευρώπης, η Ford αναδείχθηκε No.2 μάρκα με ποσοστό πωλήσεων 8,5%*.

FORD_2017_EcoSport_029

Στην ιδιαίτερα καλή εικόνα συνέβαλλαν οι πωλήσεις SUV που κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Είναι χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει κερδίσει πάνω από 15% μερίδιο πωλήσεων ανάμεσα στα μοντέλα Ford το πρώτο τρίμηνο του έτους με το πρόσφατα λανσαρισμένο Ecosport και το νέο Kuga να κάνουν πωλήσεις ρεκόρ, σημειώνοντας αύξηση κατά 29% και 14% αντίστοιχα. Πλέον, σχεδόν ένα στα πέντε μοντέλα Ford που πωλούνται στην Ευρώπη, ανήκουν στην κατηγορία SUV.

ST-Line_Kuga_001-1

*Η Ford Ευρώπης αναφέρει πωλήσεις για τις στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες εκπροσωπείται μέσω Εθνικών Εταιρειών Πωλήσεων. Αυτές είναι Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία

**Στοιχεια ΣΕΑΑ LCV (GVW<3501κιλών) Ταξινομήσεις Ελαφρών Φορτηγών ανά Μήνα – Μάρτιος 2018There are no comments

Add yours