Τότε ξεκινάνε οι πωλήσεις της νέας Mercedes A-Class – Δείτε τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

mercedes-a-class-708

Έτσι η A 200 με τον νέο σύνολο βενζίνης των 1.330 κυβικών και των 163 ίππων θα ξεκινά από τις 32.605 ευρώ, ενώ η τιμή της A 180 d με τον επίσης καινούργιο diesel των 1.500 κυβικών θα κοστίζει από 32.338 ευρώ. Η A 250 με τον βενζινοκινητήρα των 2.000 κυβικών και των 224 ίππων θα ξεκινά από τις 44.120 ευρώ.

Οι αναλυτικές τιμές της νέας A-Class θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ η νέα Mercedes CLS παρουσιάστηκε επίσημα στη χώρα μας στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία φιλοξένησε κοινό και οικοδεσπότες πάνω στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκος Πρέζας Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς και ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, προχώρησαν από κοινού στην επίσημη πανελλαδική παρουσίαση της νέας CLS και των υπηρεσιών Mercedes me με ένα πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν «ζωντανά» τόσο το ελκυστικό νέο μοντέλο της μάρκας όσο και την ποικιλία των υπηρεσιών που περιλαμβάνει το Mercedes me.

mercedes_cls

mercedes-a-class_2

mercedes-a-class_1

mercedes_cls_1

mercedes_cls_2There are no comments

Add yours