Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και στον… έρωτα.

854e8f_capture

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor, φωτογραφήθηκε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση για το εξώφυλλο του People. Τις εντυπωσιακές της λήψεις, συνόδευσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη Σόνια Καζόνι. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και στον… έρωτα.

Αρχικά, εκμυστηρεύτηκε τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε στο reality επιβίωσης: “Δεν υπήρξε κάτι που να μην αντέχω. Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά μου ήταν το σημείο που με λύγισε. Δεν το περίμενα ούτε εγώ η ίδια ότι είμαι τόσο εξαρτημένη. Με το που λέγαμε “οικογένεια” όλοι σπαράζαμε. Δύσκολο ήταν και το κομμάτι “έλλειψη ελευθερίας”. Προχωράς και παντού σε ακολουθούν κάμερες. Όταν βγήκε ο Δρυμωνάκος, φώναζε “Είμαι ελεύθερος”! Το ίδιο ένιωσα και εγώ αλλά με μικρότερη ένταση. Στην πραγματικότητα δεν με δυσκόλεψε κάτι πάρα πολύ, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Άντεχα άλλο τόσο”.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να φλερτάρουν. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: “Δεν υπήρξε κάτι που να μην αντέχω. Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά μου ήταν το σημείο που με λύγισε. Δεν το περίμενα ούτε εγώ η ίδια ότι είμαι τόσο εξαρτημένη. Με το που λέγαμε “οικογένεια” όλοι σπαράζαμε. Δύσκολο ήταν και το κομμάτι “έλλειψη ελευθερίας”. Προχωράς και παντού σε ακολουθούν κάμερες. Όταν βγήκε ο Δρυμωνάκος, φώναζε “Είμαι ελεύθερος”! Το ίδιο ένιωσα και εγώ αλλά με μικρότερη ένταση. Στην πραγματικότητα δεν με δυσκόλεψε κάτι πάρα πολύ, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Άντεχα άλλο τόσο”.

spyropoulou11

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτευμένη: “Ερωτευμένη δεν ήμουν, ούτε πριν. Και έχεις σωστή αίσθηση. Αν δεν βάλω τη βέρα, δεν θα βγω εύκολα να μιλήσω! Πριν από το Survivor πέρασα μία φάση αναζήτησης. Ταξίδεψα, διάβασα, ήρθα κοντά με διαφορετικό κόσμο από αυτόν της τηλεόρασης, που δεν μου έλεγαν ποιος χώρισε και σε ποιο event θα πάνε, με ρωτούσαν “έχεις διαβάσει αυτό;”. Μπήκα σε άλλα μονοπάτια”.There are no comments

Add yours