Η Νάταλι Κάτερ πιο αποκαλυτπική από ποτέ μίλησε μεταξύ άλλων, για τον λόγο για τον οποίο ο Δώρος Παναγίδης μπήκε μέσα στο σπίτι του «Pοwer of Love»

2-11-750×430

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Cosmowoman» έδωσε η χορεύτρια και πρωήν σύντροφος του Δώρου Παναγίδη.

Ο λόγος για τη Νάταλι Κάτερ, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Έλληνα ηθοποιό Κώστα Σόμμερ και στη συνέχεια με τον Κύπριο παίκτη του «Pοwer of Love» με τον οποίο έχουν μαζί και μια κόρη.

Η Νάταλι Κάτερ πιο αποκαλυτπική από ποτέ μίλησε μεταξύ άλλων, για τον λόγο για τον οποίο ο Δώρος Παναγίδης μπήκε μέσα στο σπίτι του «Pοwer of Love», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αρέσκεται στην έντονη δημοσιότητα, ενώ σε ερώτηση που της έγινε για τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ, η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

1-18

Είναι γνωστό πως η κόρη σου είναι καρπός του έρωτα σου με τον Δωρο Παναγίδη που συμμετέχει στο «Power Of Love». Πως είναι η σχέση σας και γιατι χωρίσατε;

Η σχέση μου με τον Δώρο είναι φιλική σε γεννικές γραμμές. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, είναι παιδί και των δύο μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Χωρίσαμε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια λόγω έλλειψης επικοινωνίας.

Πως τον βρίσκεις στο τηλεπαιχνίδι; Τον βλέπεις;

Ο Δώρος στο παιχνίδι αυτό έχει βρει το καλούπι του. Δηλαδή είναι αυτό που του άρεσε πάντα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και πιστεύω πως τα καταφέρνει. Όταν τύχει τον βλέπω.

Μια από τις σχέσεις σου που έγινε επίσης γνωστή ήταν αυτή με τον Κώστα Σόμερ. Πως προέκυψε και γιατι χωρίσατε τελικά;

Η γνωριμία μας με τον Κώστα προέκυψε όταν έμενα Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου ο ίδιος με πλησίασε και κάπως έτσι αυτή η γνωριμία κατέληξε σε ένα δεσμό που διήρκεσε αρκετό καιρό. Για μένα ο Κώστας θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός, έξυπνος με χιούμορ και ευαισθησίες. Τώρα το πως προέκυψε ο χωρισμός, λίγο οι επαγγελματικές δραστηριότητες εκείνο το διάστημα, που μας ήθελαν σε διαφορετικές χώρες αυτός Ελλάδα εγώ Αμερική έφεραν την απόσταση…Πλέον διατηρούμε φιλικές σχέσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί backstage από τη φωτογράφηση για το περιοδικό «Cosmowoman»:

https://www.instagram.com/_u/kadernat/There are no comments

Add yours