Με μία ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο μετά το τέλος του χθεσινού δέκατου live του Dancing with the Stars.

Screenshot_1-7

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το μήνυμά της αναφερόμενη στην Λένα Κατσανίδου, η οποία ήταν και αυτή που τη βοήθησε κάθε εβδομάδα με τις λαμπερές της εμφανίσεις, τον Θάνο Βογιατζή που επιμελήθηκε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της αλλά και την εταιρεία Kessaris για τα λαμπερά κοσμήματα.

Τέλος, στο μήνυμα της ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1, το κανάλι που όπως είπε, ξεκίνησε και την πορεία της αλλά και τους συνεργάτες της στο show!

Δες αναλυτικά το μήνυμά της:

«Κάπως έτσι, αέρινα (φτερό), γλυκά ( ροζ nude) κ με λάμψη ( glitter υφασμα) κλείνω ένα υπέροχο χορευτικό ταξίδι σε ένα show που έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου… το ταξίδι αυτό το έκανε πιο εύκολο κ πιο απολαυστικό η σχεδιάστρια @lenakatsanidou που κάθε εβδομάδα έβαζε όλη την έμπνευση τη δημιουργικότητα κ το ταλέντο της για να επιμελείται κάθε μου εμφάνιση σε αυτή τη τρυφερή περίοδο… ο @thanosvogiatzis επίσης φρόντιζε με αγάπη κ περίσσιο ταλέντο τα μαλλιά κ το μακιγιάζ μου κάθε φορά δίνοντας κ αλλο χαρακτήρα στην εμφάνιση. Τέλος τα κοσμήματα @kessarisofficial συμπλήρωναν με λάμψη κ φως!

Από την άλλη εβδομάδα θα παρακολουθούμε μαζί το show όπως ξέρουμε πάντα… μέσω social!!! @ant1tv …πάντα είναι όμορφα να γυρίζω εκεί απ όπου ξεκίνησα…@dwts_ant1 , @evagelia_aravani @gliagas , @galenavelikova , κύριε κωσταλα, πέρασα φανταστικά μαζί σας! ❤❤❤… #dwts6 #byebye #momtobe #9monthspregnant»

Κάπως έτσι, αέρινα (φτερό), γλυκά ( ροζ nude) κ με λάμψη ( glitter υφασμα) κλείνω ένα υπέροχο χορευτικό ταξίδι σε ένα show που έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου… το ταξίδι αυτό το έκανε πιο εύκολο κ πιο απολαυστικό η σχεδιάστρια @lenakatsanidou που κάθε εβδομάδα έβαζε όλη την έμπνευση τη δημιουργικότητα κ το ταλέντο της για να επιμελείται κάθε μου εμφάνιση σε αυτή τη τρυφερή περίοδο… ο @thanosvogiatzis επίσης φρόντιζε με αγάπη κ περίσσιο ταλέντο τα μαλλιά κ το μακιγιάζ μου κάθε φορά δίνοντας κ αλλο χαρακτήρα στην εμφάνιση. Τέλος τα κοσμήματα @kessarisofficial συμπλήρωναν με λάμψη κ φως! Από την άλλη εβδομάδα θα παρακολουθούμε μαζί το show όπως ξέρουμε πάντα… μέσω social!!! @ant1tv …πάντα είναι όμορφα να γυρίζω εκεί απ όπου ξεκίνησα… @dwts_ant1 , @evagelia_aravani @gliagas , @galenavelikova , κύριε κωσταλα, πέρασα φανταστικά μαζί σας! ❤️️❤️️❤️️… #dwts6 #byebye #momtobe #9monthspregnant

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) onThere are no comments

Add yours