Η απάντηση της Σπυροπούλου στις κατηγορίες εναντίον της

spyropoulou-apoliseis

Η Σοφία Αλατζά, δημοσιογράφος της εκπομπής Όλα Καλά, επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να την ενημερώσει για τα όσα ακούστηκαν το περασμένο Σάββατο στο Ooh la la! Να σας θυμίσουμε πως στην εν λόγω εκπομπή ασχολήθηκαν με το παρελθόν της παρουσιάστριας και ανέφεραν πως “έτρωγε” τους συνεργάτες της τον έναν μετά τον άλλον.

Η δημοσιογράφος της ανέφερε τα όσα ειπώθηκαν και ζήτησε την απάντηση της για τις “κατηγορίες” που δέχεται. Η Κωνσταντίνα της τόνισε ότι δεν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, γι’ αυτό και δεν γνωρίζει τι είπαν. Η Σοφία Αλαντζά αποκάλυψε τα όσα της απάντησε η παρουσιάστρια στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν: «Σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν στο Ooh la la, στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη το σαββατοκύριακο, όπου εκεί υπήρχαν διάφορες κατηγορίες ότι κάποιοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εγώ επικοινώνησα μαζί της και της εξήγησα τι έγινε, τι ειπώθηκε και ήθελα να μάθω την απάντησή της, την αντίδρασή της.

Όταν της τα είπα, μου λέει “είναι μια απότομη μετάβαση για μένα όλη αυτή, από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Θέλω να δω την οικογένειά μου”. Της εξήγησα τι έγινε και μου απάντησε: “Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν έχω ακούσει. Είναι λίγο περίεργα αυτά που μου λες.
Πάντως, εγώ εάν δεν δω ή αν δεν ακούσω, δεν πιστεύω τίποτα. Πιστεύω μόνο στα αυτιά μου και στα μάτια μου”. Μου είπε επίσης ότι ακόμα κι αν ειπώθηκε κάτι ή αν έκανε κάποιο λάθος, δεν έγινε τίποτα ηθελημένα».There are no comments

Add yours