Προπονητής του Ατρομήτου για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Νταμίρ Κάναντι

canadi

Η εκπληκτική φετινή πορεία του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα φέρει «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του Περιστερίου και για το λόγο αυτό η διοίκηση αποφάσισε να πορευτεί μαζί του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου είναι θιασώτες του «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» και γι” αυτό κρατούν τον τιμονιέρη τους για νέες επιτυχημένες στιγμές.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».There are no comments

Add yours