Αφαίρεση τριών βαθμών για τα χρήματα που οφείλονται στον Βέμερ.

4175323

Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που εκδικάστηκε η προσφυγή του Γενς Βέμερ την προηγούμενη Τετάρτη η απόφαση θα έβγαινε υπέρ του Γερμανού ποδοσφαιριστή και εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Ίσως όμως κανείς να μην περίμενε να μην βγει και κοινοποιηθεί τόσο σύντομα αυτή η απόφαση. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δέχτηκε την ενεργοποίηση ποινών εις βάρος του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αφαίρεσης τριών βαθμών και πλέον το τριφύλλι έχει οκτώ μέρες (3+5) για να βρει λύση. Και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Συγκεκριμένα τρεις μέρες από τη στιγμή που θα κοινοποιηθεί η απόφαση στην ομάδα, και πέντε για να τους πάρει πίσω.

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α” Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».There are no comments

Add yours