Εκδικάστηκε η υπόθεση διακοπής της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα

4404250

O πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου, Σπυρίδων Καποδίστριας, ανέλαβε την εκδίκαση της υπόθεσης. Η Ελευθερία Ρίζου εκπροσώπησε νομικά την ΑΕΚ και ο Λάμπρος Μπίρδας τον ΠΑΟΚ, ενώ παρών στην αίθουσα ήταν και ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας.

Και αυτό διότι αρχικά εκδικάστηκε η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, αφού ο Ολυμπιακός είχε κάνει παράσταση, αλλά με βάση το άρθρο που κλήθηκε ο «Δικέφαλος» κινδύνευε μονάχα με βαρύ πρόστιμο.

«Η άσκηση της πειθαρχικής δίωξης πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη», τόνισε αρχικά ο Λάμπρος Μπίρδας και συνέχισε: «Για την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρέπει να πούμε ότι όλες έχουν απορριφθεί κατά το παρελθόν αν δεν είναι υπέρ του εγκαλουμένου. Επικαλούμαστε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την μη ευθύνη της ομάδας μας».

Από την πλευρά του ο Αργύρης Λίβας υποστήριξε πως «με μισή σειρά μπήκε η παρέμβασή μας στο αρχείο σας και αυτό είναι το μεγάλο μας παράπονο. Γνωρίζαμε ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και σε άλλες καταγγελίες που έχουμε κάνει δεν μας απαντάει ο κ. εισαγγελέας. Ακόμα και το έγγραφο που στέλνει σε εσάς, αναφέρει ότι πάει στο αρχείο. Έχουμε καταθέσει και φωτογραφικό υλικό, αλλά δεν έχει μπει στον κόπο να μας απαντήσει».

Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση και εν αναμονή της απόφασης ακολούθησε η εκδίκαση για τα συμβάντα μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ.

«Από τη συμπλήρωση του αξιωματούχου του αγώνα, του διαιτητή της αναμέτρησης, η εξύβριση θα πρέπει να απευθύνεται σε κάποιον. Ο κ. Μελετλίδης είχε απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο και ανέφερε την κουβέντα που γράφει ο διαιτητής. Εξέφρασε δυσαρέσκεια για τις συνθήκες και όχι προς τον διαιτητή, άρα δεν υπάρχει εξύβριση και ζητάμε την απαλλαγή», τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και είχε φτάσει η ώρα για τη μεγάλη δικαστική… μάχη.There are no comments

Add yours