Δείτε τις πρώτες εικόνες της Toyota Corolla

ImageHandler

Βασιζόμενοι στη νέα αισθητική του Toyota Auris που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης, ανεξάρτητοι σχεδιαστές μας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή σχετικά με τη νέα γενιά της Corolla που αναμένεται μέσα στο 2019.
Το νέο Auris υιοθετεί μια πιο σύγχρονη και αιχμηρή σχεδίαση, ξεφεύγοντας από το συντηρητικό παρελθόν των δύο προηγούμενων γενιών. Κύρια στοιχεία του τα έντονα φουσκώματα του αμαξώματος, αλλά και το μυώδες μπροστινό τμήμα με τα φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ. Η διάθεση του μικρομεσαίου ιαπωνικού μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται μέσα στο 2018, ενώ για την επόμενη χρονιά είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της σεντάν έκδοσης του, που θα φέρει και πάλι την κωδική ονομασία Corolla.

Aνεξάρτητοι σχεδιαστές προσπάθησαν να αποτυπώσουν από τώρα την version παραγωγής του μοντέλου, την οποία και σας παρουσιάζουμε. Όπως βλέπουμε, το εμπρός μέρος διατηρείται αυτούσιο και οι κυριότερες διαφορές εντοπίζονται στο πίσω τμήμα του σεντάν αμαξώματος. Συνολικά θα λέγαμε πως το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό και μένει να δούμε ποια από αυτά τα στοιχεία θα εφαρμοστούν, τελικά, στο πιο εμπορικό μοντέλο της Toyota.

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, η νέα Corolla θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα TNGA (Toyota New Generation Architecture), που γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από τα C-HR & Prius, η οποία εξασφαλίζει δυναμικότερα στοιχεία οδικής συμπεριφοράς και μεγαλύτερη ακαμψία.
Παράλληλα η γκάμα κινητήρων θα αποτελείται από 3 επιλογές, όπως και στην περίπτωση του Auris. Στη βάση θα υπάρχει ο 1.200άρης βενζινοκινητήρας με τα 115 άλογα και θα ακολουθήσουν δύο υβριδικές εκδόσεις (μια με τον γνωστό 1,8 λτ. Βενζινοκινητήρα & μια με το νέο 2λιτρο που ανακοινώθηκε πρόσφατα όπου η ισχύς φτάνει τα 180 άλογα).

2020-toyota-corolla-render40ae

2018-toyota-auris64012There are no comments

Add yours