Αποκλειστικά ηλεκτρικό το νέο Audi Q6

ImageHandler (1)

Προϊοντική επίθεση στην κατηγορία των SUV θα εξαπολύσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Audi. Με βάση τα τελευταία δεδομένα, εκτός των επερχόμενων Q8 & Q4, η γερμανική φίρμα θα κατασκευάσει ακόμη ένα μοντέλο με τον κωδικό Q6.

Βάση για το μοντέλο παραγωγής θα αποτελέσει το εικονιζόμενο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο E-Tron που κυκλοφόρησε στους δρόμους της Γενεύης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το 4θυρο κουπε SUV αναμένεται να αποκαλυφθεί στις Βρυξέλλες στις 30 Αυγούστου και μέχρι τότε η γερμανική εταιρεία θα δοκιμάσει ένα στόλο 250 πρωτοτύπων που θα φορούν αυτό το «camo wrap» στους δημόσιους δρόμους. Ο συνολικός σχεδιασμός φαίνεται να είναι πολύ πιο σπορ από το Audi Q5, με το ηλεκτρικό SUV να υιοθετεί πιο επιθετικά φώτα LED και ένα νέο σχήμα για το μπροστινό πλέγμα της μάσκας, το οποίο τώρα είναι, ως επί το πλείστον, σφραγισμένο για αεροδυναμικούς λόγους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως για την κίνηση του E-Tron χρησιμοποιούνται δύο ηλεκτροκινητήρες 430 ίππων συνολικά. Το 0-100 km/h έρχεται σε 4,6 sec και το συνολικό εύρος αυτονομίας του πρωτότυπου υπολογίζεται σε περισσότερα από 500 km.

audi-e-tron-prototype640There are no comments

Add yours