Ο λόγος που η ΑΕΚ κλήθηκε απ” τo Πειθαρχικό Όργανο της Super League

aek

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/03), το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ, τον Λούμπος Μίχελ, τον Ιβάν Σαββίδη και την ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα και είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του.

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως η Ένωση κλήθηκε σε απολογία, παρά το γεγονός πως στο Φύλλο Αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά υπαιτιότητα των «κιτρινόμαυρων» στη διακοπή του ντέρμπι.

Για την ΑΕΚ, η ανακοίνωση του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναφέρει:

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 13-03-2018 και με αριθμ. πρωτ. 94/13-03-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κύρος του Αγώνα και του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 11.03.2018 και της αντικανονικής διακοπής του αγώνα για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 16-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Όπως γίνεται κατανοητό, η αιτία πίσω απ” την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου, είναι η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κύρους του αγώνα και του Φύλλου Αγώνα, κάνοντας λόγο για «αντικανονική διακοπή»There are no comments

Add yours