Φιλέτο μοσχαρίσιο με Vinsanto

FILETO-MOSHARIOY-ME-VINSANTO-430×575

Υλικά

2 φιλέτα μοσχαρίσια
40γρ. φρέσκο βούτυρο
4 κουτ. σούπας κρασί Vinsanto
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κουτ. γλυκού πιπέρι ροζ

Διαδικασία

Πλένετε τα φιλέτα και τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και το αφήνετε να κάψει καλά.

Ρίχνετε το βούτυρο στο τηγάνι και ψήνετε τα φιλέτα από τη μία πλευρά για 2 λεπτά, τα γυρίζετε να ψηθούν και από την άλλη για 2 λεπτά, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το ροζ πιπέρι και χαμηλώνετε τη φωτιά.

Σκεπάζετε το τηγάνι και αφήνετε τα φιλέτα να ψηθούν για 3 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί Vinsanto και ψήνετε για 2 ακόμη λεπτά από την κάθε πλευρά. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πουρέ πατάτας ή πράσινη δροσερή σαλάτα.



There are no comments

Add yours