Η Jeep παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την ευρωπαϊκή version της νέας γενιάς του Wrangler

ImageHandler (2)

H νέα γενιά του Wrangler διατηρεί το κλασικό χαρακτηριστικό σχήμα των τελευταίων ετών και αποκτά LED φωτιστικά σώματα & ανασχεδιασμένη μάσκα. Παράλληλα ορισμένες ακόμη στιλιστικές λεπτομέρειες προσθέτουν στο γενικότερο σχήμα μια πιο σύγχρονη όψη..

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα, το μοντέλο θα λανσαριστεί με 3 τύπους οροφής: Μαλακή-Sunrider, χωρισμένη σε τρία τμήματα- Freedom Top και αργότερα με σκληρή που αφαιρείται πολύ εύκολα. Μάλιστα, στην περίπτωση της μαλακής οροφής θα υπάρχει για πρώτη φορά δυνατότητα ηλεκτρικού χειρισμού.

Jeep-Wrangler-Euro640alb

Επίσης, τα ευρωπαϊκά μοντέλα θα διατίθενται στις εκδόσεις Sport, Sahara και Rubicon, με δίθυρο ή τετράθυρο αμάξωμα. Οι εκδόσεις Sport και Rubicon θα είναι εξοπλισμένες με το νέο άξονα Dana και το σύστημα τετρακίνησης Command-Trac με δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Η πιο σκληροπυρηνική εκτός δρόμου έκδοση Rubicon θα έχει τον άξονα Dana 44, ηλεκτρικό κλέιδωμα των διαφορικών και την τετρακίνηση Rock-Trac με ακόμα πιο κοντές σχέσεις υποπολλαπλασιασμού.

Jeep-Wrangler-Euro-Spec640

Σημειώστε πως στο εσωτερικό του μοντέλου η ποιοτική αναβάθμιση είναι εμφανής και ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα κομφόρ που μπορεί να απαιτήσει ο υποψήφιος αγοραστής.

Όσον αφορά την γκάμα των μηχανικών συνόλων, το μοντέλο θα προσφέρεται με 3 επιλογές. Τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα EcoDiesel με 260 ίππους, έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 270 ίππων & έναν 3.6 V6 κινητήρα βενζίνης με 285 ίππους.

Jeep-Wrangler-2018-1600-5aThere are no comments

Add yours