Ο κακό χαμός στο Master chef : Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις ξερό κρεμμύδι με φρέσκο! – ΒΙΝΤΕΟ,

masterch (1)

Κακός χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ανάμεσα στους διαγωνιζομένους. Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Χατζόπουλου ανέβηκαν οι τόνοι και υπήρξε ένας έντονος καβγάς.

Ο Τιμολέων μετά τη δοκιμασία αποχώρησης και την επιστροφή του στο σπίτι, έκανε επίθεση στους συμπαίκτες του. «Ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από το Βασίλη», ανέφερε και συνέχισε κάνοντας λόγο για τις συνεννοημένες ψηφοφορίες: «Ο Σάββας παρακίνησε τα παιδιά να είναι έτσι. Δεν γίνεται χτες να αρπάχτηκες με το Βασίλη και σήμερα να είσαι “Βασιλάρα και Βασιλάρα”».

Φυσικά, ο Σάββας Ληχανίδης απάντησε σε έντονο ύφος: «Εγώ χθες αν θες να μάθεις, κοιμόμουν όταν μπήκε η μπλε ομάδα και μιλήσαμε. Δεν είχα καμία σχέση… Την επόμενη φορά που θα δείξεις εμένα, θα είσαι σίγουρος ότι ήμουν εγώ».

Ο Τιμολέον συνέχισε να “ρίχνει” τα βέλη του: «Σχεδιάζετε πολύ καιρό τη συγκεκριμένη τριάδα. Εσύ Ηλέκτρα μη μιλάς. Είσαι εξαιτίας μου στο διαγωνισμό. Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις ξερό κρεμμύδι με φρέσκο!», είπε στην συμπαίκτρια του.

Αμέσως μετά προκλήθηκε ο κακός χαμός, καθώς όλοι μίλησαν με ονόματα και “κάρφωσαν” τη Γωγώ και τον Τζώρτζη ότι επηρεάζουν τις βαθμολογίες.There are no comments

Add yours