Τι ισχυρίζεται ο Βασιλειάδης για το Πρωτάθλημα. – ΒΙΝΤΕΟ

4213053-353×221

Για σεβασμό στην αθλητική δικαιοσύνη έκανε λόγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τονίζοντας επίσης πως δεν γίνεται να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού που παρέμεινε στη θέση του μετά και τον ανασχηματισμό, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Action 24 Sports Live, με τον Αντώνη Κατσαρό ανέφερε αρχικά για τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, μετά και το ντέρμπι που ποτέ δεν ξεκίνησε στη Τούμπα: «Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη και θα σεβαστούμε τις αποφάσεις και στη συνέχεια θα κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό για του χρόνου».

Για το αίτημα της ΑΕΚ να διακοπεί το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα μπορεί να διακοπεί μόνο για θέματα ασφαλείας. Όλα τα άλλα είναι στην Ομοσπονδία και στη Λίγκα. Υπάρχουν ρήτρες, κανονισμοί και προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν. Δεν είναι εύκολο να διακοπεί το πρωτάθλημα, θα χρειαζόμασταν δύο σεζόν για να τελειώναμε τη μία».

Για τις τοποθετήσεις των παραγόντων μέσω των Social Media: «Δυστυχώς θα χτυπήσει ξανά το καμπανάκι απ΄ έξω και θα αυστηροποιήσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Ήταν λάθος που δεν μπήκαν στον πειθαρχικό κώδικα οι δηλώσεις. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και μπορεί κάποια παράγοντες να κάνουν πλακίτσα, αλλά από κάτω υπάρχει κόσμος και δεν έχουν όλοι το μυαλό τους στο κεφάλι τους, με ότι αυτό συμβαίνει. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι νόμοι και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού στο Action 24:There are no comments

Add yours