Προκαλεί Σοκ !Κρατούσε τα πτώματα του άνδρα και της κόρης της μέχρι… να αναστηθούν

rihy

Ένας γιατρός στην πόλη Σιμάχι στο δυτικό τμήμα του νησιού της Ιάβας πέρασε από το σπίτι μίας 77χρονης γυναίκας για μια επίσκεψη ρουτίνας. Η Νενένγκ Χατιτζά, όμως, δεν του επέτρεψε την είσοδο στον χώρο, από το οποίο ερχόταν μία πολύ περίεργη μυρωδιά.

Σύμφωνα με το easterneye.eu, ο γιατρός θορυβήθηκε από τη συμπεριφορά της γυναίκας και από την οσμή και ενημέρωσε την αστυνομία. Όταν εκείνη εισέβαλε με τη βία στο σπίτι, βρήκε δύο πτώματα σε κατάσταση αποσύνθεσης. Το ένα ανήκε στον σύζυγο της Χατιτζά και το δεύτερο στην κόρη τους. Και τα δύο εντοπίστηκαν να φορούν τα ρούχα τους.

Η 77χρονη είχε σκορπίσει κόκκους καφέ γύρω από τα πτώματα, ανέφερε η αστυνομία, η οποία βρήκε επίσης δεκάδες μπουκαλάκια με άρωμα γύρω από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση τριών ωρών με το αυτοκίνητο από τη Τζακάρτα.

Τα άψυχα σώματα του άνδρα (πέθανε τον Δεκέμβριο σε ηλικία 85 ετών) και της κόρης (πέθανε πριν δύο χρόνια σε ηλικία 50 ετών) δεν είχαν αποτεφρωθεί και, όπως δήλωσε η ίδια, «περίμενε ότι θα αναστηθούν»

Τοπικός αξιωματούχος δήλωσε ότι «άκουγε ψιθύρους και ότι αν φρόντιζε τα πτώματα, θα ανασταίνονταν».There are no comments

Add yours