Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: «Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»

nekri

Νέες εξελίξεις στη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και με τα όσα δήλωσε στον σταθμό ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο κύριος κατηγορούμενος για το ειδεχθές έγκλημα ανατρέπει την αρχική του ομολογία.

Στο πολυσέλιδο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από τρίτα πρόσωπα για να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα. «Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω» φέρεται να αναφέρει.

Όπως είναι γνωστό, η Δώρα Ζέμπερη ήταν εφοριακός και ο δικηγόρος του πατέρας της Α. Λύτρας δήλωσε στον σταθμό του Αμαρουσίου πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει κι εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».

Στο ίδιο υπόμνημα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος υποστηρίζει ότι παρακολουθούσε το θύμα επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β” Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη συμπληρώνει ότι δεν αποκάλυψε αρχικά αυτά τα στοιχεία γιατί φοβόταν για τη ζωή του, κάτι που συμβαίνει και τώρα και ζητά προστασία για να «φθάσω ζωντανός στο δικαστήριο», όπως φέρεται να γράφει στο υπόμνημά του.

Σημειώνεται πως ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω αν αυτά που υποστηρίζει ισχύουν».There are no comments

Add yours