Στην Diplomat Travel θα βρεις τα πιο οικονομικά πακέτα διακοπών! 4 μέρες στην Φρανκφούρτη με τελική τιμή 399€ και τα 2 άτομα

unnamed

Πακέτο 4 ημερών στην Φρανκφούρτη για 2 άτομα με 339 ευρώ !

Στο πακέτο περιλαμβάνονται
αεροπορικά εισιτήρια
φόροι αεροδρομίων
διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*
πρωινό
Ξενοδοχεία όπως : Mercure Frankfurt City Messe 4*, QGreenhotel By Meiia 4*

Το πακέτο αφορά ημερομηνίες απο 5 Ιανουαρίου έως 30 Μαρτίου

Η Φρανκφούρτη (Frankfurt Am Main) είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Είναι μια σύγχρονη πόλη που λιγάκι θυμίζει Μανχάταν, καθώς έχει πάρα πολλούς ουρανοξύστες – μάλιστα συνέχεια προστίθενται καινούριοι.

Είναι το ιστορικό κέντρο της πόλης, που ουσιαστικά είναι μια μεγάλη πλατεία με εντυπωσιακά παραδοσιακά κτίρια.

Ξεχωρίζει το Δημαρχείο και ο καθεδρικός ναός με τον πύργο ύψους 95 μέτρων. Στο κέντρο της πλατείας βρίσκεται το άγαλμα της δικαιοσύνης, ενώ όταν ο καιρός είναι καλός, πλήθος κόσμου κάθεται και απολαμβάνει καφέ ή φαγητό σε ένα από τα μαγαζιά που τοποθετούν τραπεζάκια έξω.

H γέφυρα Eiserner Steg ενώνει τις δύο όχθες του ποταμού Μάιν που διασχίζει την πόλη. Είναι μα σιδερένια γέφυρα για πεζούς, μήκους 170 μέτρων, που πρωτοφτιάχτηκε το 1868.

Στο πιο ψηλό της σημείο έχει μια επιγραφή που γράφει, στα ελληνικά, την ομηρική φράση » ΠΛΕΩΝ ΕΠΙ ΟΙΝΟΠΑ ΠΟΝΤΟΝ ΕΠ ΑΛΛΟΘΡΟΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».

Επισκεφτείτε την περιοχή του ποταμού (ακριβώς δίπλα από την γέφυρα) όπου μόλις νυχτώσει οι ουρανοξύστες της απέναντι όχθης καθρεφτίζονται μέσα στα νερά του ποταμού

Για κρατήσεις καλέστε στο 2106517509 ή πατήστε στο κουμπί Αγορά Πακέτου

Ή επισκεφθείτε το site https://www.diplomattravel.gr/There are no comments

Add yours