Είναι οριστικό! Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα έσπασαν για τα χρέη!

papadopoulou_papadakis

Μία είδηση κυκλοφορεί από χθες το βράδυ χωρίς αυτή να επιβεβαιώνεται από πουθενά. Μία είδηση για έναν ξαφνικό χωρισμό στην ελληνική showbiz που δεν περίμενε κανείς!

Η αλήθεια είναι πως για τους δύο αυτούς, είχαμε σίγουρο ότι θα παντρευτούν μιας και ήταν στις… προετοιμασίες! Από ότι φαίνεται… ο γάμος… ούτε απ’έξω!

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη που σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr δεν είναι πια μαζί! Όπως γνωρίζατε κι εσείς, αλλά κι εμείς, είχε γίνει και πρόταση γάμου στην Ειρήνη την οποία και την δέχθηκε και το ζευγάρι θα ανέβαινε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας…

papadopoulou_papadakis

Τι είναι αυτό όμως που τίναξε τα πάντα στον αέρα; Αυτό είναι το απίστευτο και το πιο «άσχημο» στην συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από το στενό-φιλικό περιβάλλον του πρώην -πλέον- ζευγαριού, οι λόγοι ήταν οικονομικοί. Ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με χρέη ύψους 1.100.000 και κατασχέσεις που γίνονται στα σπίτια του, όπως με την βίλα του στο Πανόραμα Βούλας η οποία βγαίνει στο σφυρί.

Και θα μου πείτε, τι ενοχλεί αυτό την Ειρήνη; Όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, δεν μπορούσε με αυτά τα χρέη να πραγματοποιηθεί κανένας γάμος, μιας και τα υπέρογκα χρέη αυτόματα θα μεταφέρονταν και στο όνομα της! Αυτό, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη πηγή στο έφερε σιγά σιγά την φθορά στην σχέση.

«Μπορεί να μην είναι οριστικό! Προς το παρόν όμως δεν είναι μαζί… Δεν τσακώθηκαν εννοείται, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση! Τώρα, αν αλλάξει κάτι στο μέλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ αυτό!«, περιγράφει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Youweekly.gr.

Μάλιστα η Ειρήνη Παπαδοπούλου ρωτήθηκε για το πως είναι στην προσωπική της ζωή και η απάντηση της «επιβεβαίωσε» την είδηση αυτή.There are no comments

Add yours